Auteur

Auteur: Iskander Nizam

Iskander Nizam is de oprichter van Marketingscriptie.nl. Hij is een ervaren marketing- en communicatieadviseur. Iskander studeerde af aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier volgde hij de studie Commerciële Economie. Dit is gericht op marketing en communicatie. Daarnaast behaalde hij zijn diploma als Communicatieadviseur bij instituut Van der Hilst.

Sinds 2016 jaar helpt hij studenten, ondernemers en organisaties. Dit doet hij onder meer met content en voorbeelden via Marketingscriptie.nl. Ook helpt hij bedrijven op locatie, zoals de Rabobank en Rijkswaterstaat.

Tijdens zijn studie ontdekte hij dat er (te) weinig openbare informatie was over het maken van een marketingplan. Zo gezien, zo gedaan. Hij richtte zijn eigen website op. Inmiddels is Marketingscriptie.nl uitgegroeid tot één van de grootste websites op het gebied van marketingmodellen en marketingplannen in Nederland.

Meer dan een half miljoen personen lazen zijn artikelen en voorbeelden. Waaronder het maken van een SWOT-analyse, DESTEP-model en missie en visie. Iskander is dan ook trots dat hij regelmatig voorbijkomt als bronvermelding in scripties. Of dat andere (marketing)websites verwijzen naar zijn platform.

Afgeronde opleidingen

  • Commerciële Economie: Hogeschool van Amsterdam
  • Communicatieadviseur: Van der Hilst

Publicaties

Linkedin

Hobby’s

  • Het lezen van marketing- en communicatieartikelen.
  • Sporten, waaronder hardlopen en voetbal.
  • Ondernemen: het bedenken van nieuwe concepten.

Iskander Nizam